Palvelut | Balance-Team

Taloushallinnon palvelut kirjanpidosta ulkoistettuun talousosastoon

Asiakkaan tarpeet ja erikoispiirteet ovat tarjoamamme palvelukokonaisuuden perusta, jolle lähdemme rakentamaan laadukasta taloushallinnon prosessia ja pitkäkestoista asiakassuhdetta. Palvelut räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti: ostolaskujen maksamisesta konsernitilinpäätökseen. Aktiivinen asiakassuhteen hoito, molemminpuolinen palaute ja luottamus mahdollistavat palvelukokonaisuuden sopivuuden nyt ja tulevaisuudessa.

Jokaiselle asiakkaalle nimitetään oma vastuuhenkilö. Hän vastaa asiakkaan palvelukokonaisuudesta ja yhteydenpidosta asiakkaaseen. Taloushallinnon prosessit käydään uuden asiakkaan kanssa kokonaisvaltaisesti läpi ja palvelukokonaisuudesta riippuen asiakkaalla on käytössä koko toimiston henkilökunta ja ammattitaito. Tarvittaessa teemme työtä asiakkaan tiloissa ja hoidamme sijaisuuksia. Taloushallinnon ulkoistaminen vapauttaa resursseja asiakkaan ydintoimintaan.

Etäkäyttöiset taloushallinto-ohjelmamme mahdollistavat taloushallinnon palvelukokonaisuuden täysin sähköisesti. Sovellusvalikoimastamme löytyy alan viimeisimmät työkalut: EmCe Solutions -talousohjaussovellus, Basware eOffice -sähköinen ostolaskujen kierrätys ja matkalaskut, Basware Maksuliikenne ja Finance, M2-matkahallinto, Kasperi-käyttöomaisuuskirjanpito, P-analyzer ja Unes-isännöinti. Tarjoamme kaikkiin ohjelmiin lisäpalveluita ja käyttökoulutusta.
 

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!